't Mäöleveld

Horst aan de Maas - Sevenum
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

‘t Mäöleveld
Dorpsgevoel nieuwe stijl
Aan de rand van het landelijke Sevenum wordt in fases de kleinschalige woonwijk ’t Mäöleveld gerealiseerd met in totaal 150 woningen. Lees verder over de eerste 41 woningen in het plan, 35 koop- en 6 vrije sector huurwoningen. Er is heel wat om vrolijk van te worden!

Landelijke ligging nabij stadse gemakken
De mooie ligging in het groen, de dorpse opzet met scholen en voorzieningen om de hoek. Met de steden Horst en Venlo in de buurt heb je alle voorzieningen of vermaak van de stad binnen handbereik. Dichtbij genoeg om er volop van te genieten, veraf genoeg om lekker ontspannen te wonen. In Sevenum draait alles om gemeenschap en samen zijn. Daarom realiseren we een gezellige woonplek met woonkansen voor iedereen, voor levensgenieters van jong tot oud!

‘t Mäöleveld
Er is voor ieder wat woons

Van ’t Mäöleveld gaan we een meesterlijke plek maken om van vrije dagen te genieten, op te groeien en samen oud te worden. We gaan er jong en oud samenbrengen in een nieuwe wijk vol leven aan de rand van Sevenum, pal naast het buitengebied. Er komen in totaal 150 woningen. Van Wijnen realiseert hiervan de eerste 41: 35 koop- en 6 huurwoningen. Het plan is ruim van opzet. Met veel bomen en voetgangerspaden langs groene, autoluwe straten. En natuurlijk is elk huis klaar voor een duurzame toekomst.

08 Twee-onder-een-kapwoningen
03 Vrijstaande woningen
06 Levensloopbestendige woningen
18 Hoevewoningen
06 Levensloopwoningen
06 Vrije sector huurwoningen

Energiezuinig & duurzaam
Dit wordt een wijk die natuurlijke energie geeft met pluspunten zoals; groene daken, groene erafscheidingen, veel planten, een collectieve tuin en voorzien vannuttige hemelwateropvang. Een wijk met een groen en sociaal hart, met woningen waarin mensen samen het beste uit hun leven kunnen halen. Het liefst vele generaties lang.

Bij het ‘dorpsgevoel nieuwe stijl’ horen voorzieningen voor een duurzame toekomst. Vandaar dat alle huizen in ’t Mäöleveld gasloos zijn en zijn uitgerust met zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp, goede isolatie en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dat is namelijk beter voor het milieu én je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de energierekening.

Droom je nu al van je eigen plek in ’t Mäöleveld?

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Mäöleveld
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Levensloopbestendig

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Horst aan de Maas.

Aanmelden