Horst, 34 woningen de Afhang, fase 4

Horst aan de Maas
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 127m2
Kaveloppervlak
95 - 421m2
Inhoud
412 - 535m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan 'de Afhang' gerealiseerd. 'de Afhang' wordt een nieuw woongebied met zo'n 550 woningen. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de landelijke uitstraling van Horst.

In de Afhang staat kwaliteit van wonen en leven voorop. Het plan is ruim van opzet met mooi vormgegeven en statige woningen.

Na een succesvolle afronding van fase 1, 2 en 3 zal er op 8 april aanstaande gestart worden met de verkoop van fase 4. Deze uitbreiding ligt tussen fase 1 en 3 aan de Kassenstraat en Burgemeester Steeghstraat.

Zuidgrond ontwikkelt en realiseert 34 grondgebonden woningen bestaande uit 6 eengezinswoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 24 levensloopbestendige woningen.

De woningen zijn ruim van opzet en gelegen op royale kavels. Het 'groen wonen' in 'de Afhang' is op harmonieuze wijze gecombineerd met de landelijke sfeer en de architectuur van Horst zelf. Het groene karakter, de 30km zones en diverse speelvoorzieningen maken de wijk landelijk en bijzonder kindvriendelijk waar u zich snel thuis zult voelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Horst, 34 woningen de Afhang, fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 240.000,- tot € 395.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Horst aan de Maas.

Aanmelden